Hoppa till sidans innehåll

Scandinavian Open invigt

14 JUL 2010 21:53
Ikväll invigdes årets Scandinavian Open med ett obligatoriskt spelarmöte/spelarmiddag. Webredaktionen var givetvis på plats och bevaka händelserna.
  • Uppdaterad: 15 MAJ 2012 20:44

Blommor

Tobbe och Vivvi som är "TD" (Tournament director) höll i trådarna. Blomster delades ut till Tobbe som är en av grundarna av Skellefteå Discgolf. Blommor fick även Larsa a.k.a. Professor Plast som nyligen valdes in i discgolfens "Hall of Fame".

Buffé och tårta

Givetvis bjöds det på en otroligt läcker buffé till alla spelare. Räkor, skinka och kyckling blandat med diverse grönsaker och allsköns blandning av ostar tycktes vara spelarnas favorit. Efter maten serverades tårta till ära av att Larsa valts in i "HoF", prinsesstårta med den fagre gossens stiliga nuna på. Webredaktionen noterade att just tårtan verkade vara en favorit hos vår Bålstaspelare.

Banan

Banan är nu i ett skick som skulle göra många bollgolfare gröna av avundsjuka. Alla dessa funktionärer som sliter och jobbar dagar och nätter för detta evenemang skall ha ett STORT TACK!

 

Till sist lite korta noteringar:

  • Bålsta har nu två spelare på plats, Henrik Bergström samt Donald Birge som anlände till Skellefteå under eftermiddagen.
  • Birgitta Lagerholm a.k.a. Bigge, som siktar på vinst i damklassen, förälskade sig i webredaktionens vakthund.
  • Några av spelarna såg anmärkningsvärt medtagna ut efter gårdagens förfest.
  • Imorgon startar det, i första grupp har vi en gammal Bålsta bekant i Mikael Lindqvist.

För er som inte kan få nog av att läsa här om denna Major tävling i discgolf rekommenderar vi på webredaktionen starkt ett besök på www.sodiscgolf.com

Givetvis återkommer vi med uppdateringar under morgondagen.

Skribent: Susann Bergström

Postadress:
Bålsta FK - Frisbee
Anders Mikkola, Skymningsvägen 8
74638 Bålsta

Besöksadress:
Viby skogen
74637 Bålsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: balstafrisbee@gmail....