Hoppa till sidans innehåll

Det har hänt lite på hemsidan

13 APR 2012 09:19
Som vissa av er kanske redan sätt så händer det lite på hemsidan.
  • Skapad: 13 APR 2012 09:19

Tävlingskalendern;

Nu finns det en uppdaterad tävlingskalender för 2012. Vi kommer fylla på med mera information alt efter säsongen går.
En nyhet för i år är att det nu är en Google-kalender så ni som har iPhone, Android telefoner eller Outlook-kalender kan synka era kalenderar med BFGK:s.
Information om hur ni går tillväga för att synka hittar ni under "Tävlingskalender" i menyn ovan och sedan "Synka med BFGK googlekalender" i vänstermenyn. Skulle det vara några oklarheter så gör ett inlägg i gästboken (finns numera i menyn ovan) eller skicka ett mail till balstafrisbee(a)gmail.com.

 

Maratontävlingen 2012;

Första deltävlingen av Maratontävlingen gick av stapeln den 1/4. Resultat finns under "Tävlingsresultat" i menyn ovan. 
Det har i år även tillkommit lite spelregler för Maratontävlingen och "Låsta hål". Reglerna hittar ni under Tävlingsresultat -> 2012 -> Maratontävlingen 2012 i vänstermenyn. 
Nytt för i år är att handikapp räknas om månadsvis (minst två spelade deltävlingar) istället för efter varje tävling. Vi ville testa ifall detta blir lite mera "stabilt".

 

Banan;
Banan har fått en egen genväg i menyn ovan och en bankarta har lagts till. Vi jobbar med ett scorecard som ska gå att ladda ned och skriva ut. Hoppas att denna är klar inom kort.

 

Gästboken;
Gästboken har fått en egen genväg i menyn och forumet som inte användes har utgått. Vi håller på att kolla på en ny lösning för gästbok/forum och hoppas att den kommer upp under året.

 

Styrelsen;
Styrelsen har uppdaterats med årets styrelse. Denna hittar ni under Föreninen -> Klubbinformation i menyn och tillsammans med bla hur man blir medlem i klubben (samma förfarande som tidigare år).

 

Tror att det var allt för nu.
Mål är att alla sidan uppdateras med resultat från alla deltävlingar i Maratontävlingen snart efter att deltävlingen spelats, samma gäller för "Låsta hål".

 

/Thomas 

Skribent: Thomas Körner

Postadress:
Bålsta FK - Frisbee
Anders Mikkola, Skymningsvägen 8
74638 Bålsta

Besöksadress:
Viby skogen
74637 Bålsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: balstafrisbee@gmail....