Hoppa till sidans innehåll

2a rundan, fredag

17 JUL 2010 20:04
Denna text har p.g.a norrländsk internetuppkoppling blivit aningen försenad, webred. beklagar det inträffade.
Sist vi hördes av skulle webred. ut på, vad som skulle visa sig vara en meninglös, paraplyjakt. Jakten slutade hursom på ett lågprisvaruhus där ett komplett parasoll inhandlades, ska det va så ska d va redigt, som de säger här uppe.
  • Uppdaterad: 15 MAJ 2012 20:44

Paraply/parasoll

Allt detta paraplyjagande under en mörk/svart himmel visade sig vara till ingen nytta. Frisbeegudarna lät nämligen bli att släppa lös sin vrede över de stackars plastkastarna. Så i torrt väder, om än med lite blåst, spelades den andra rundan av tappra plastkastare.

Upp/urladdning

Bålstas spelare i openklassen fick lov att besöka den klassiska bajamajan mycket kort före start. Till saken hör att alla spelare på denna tävling presenteras i högtalarsystem, och vår egen Henrik Bergström kom cirka 8 sekunder före denna presentation inrusandes på första utkast. "Representing Sweden - Henrik Bergström", ropade speakern medans vårt hopp febrilt stod och fipplade med gylfen. Kanske inte riktigt vad vi i webred. hoppats på. Dessbättre så visade sig uppladdningen på bajamajan mycket lyckad då dagens resultat blev en 64a runda (2 under par), och då missades ändå ett antal enkla kast. Värst var ändå när hål 4 (kort hål) i de närmaste parkerades, putten är klockrent mitt i korg, men glider på ett ofattbart och makabert sätt igenom alla kedjor och träffar pinnen och studsar rakt ur korg, OBEGRIPLIGT!

ACE av hemmaspelare

Henrik spelade i dag bl.a. tillsammans med Linus Åström och Erik Boström. Linus Åström är en av hemmaspelarna med ett "sanslöst drag" i utkasten. Linus lyckades med konstycket att göra ett ACE på hål 2, 69 meter, (korg placerad på ö, allt utanför OB). Han kastade ett så kallat tumkast, discen är ca 25 meter upp i luften och slår ner som en bomb en halvmeter från korg, men studsar upp och lägger sig tillrätta bland kedjorna, MAKALÖST!

Donald missnöjd, tränar vidare

Bålstas representant i Masterklassen, Donald Birge, förbättrade sig marginellt jämfört med gårdagen, och slutade idag på 74 kast. Donald sa till webred. att han är missnöjd med inspelen, och framförallt då med forehand som normalt sett är en av hans styrkor. Donald bor för övrigt i klubbstugan och har således cirka 15 meter från sängen till första utkast. Han sågs för övrigt flitigt tränandes när webred. plockade ihop för dagen, förhoppningsvis får han till det under lördagen.

Sol, sol, sol

I skrivande stund klarnar himmeln upp och fram kommer den efterlängtade solen, som såhär vid niotiden på kvällen fortfarande har många timmar kvar att lysa här uppe i norr.

Skribent: Susann Bergström

Postadress:
Bålsta FK - Frisbee
Anders Mikkola, Skymningsvägen 8
74638 Bålsta

Besöksadress:
Viby skogen
74637 Bålsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: balstafrisbee@gmail....